Cupa fingerfood 70 ml plastic transparent "Diagonal"

Cupa fingerfood 70 ml plastic transparent "Diagonal"

 
 
 
COD: 82163
 
 
 
-22%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
24.28 lei
18.98 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Un pahar de unica folosinta premium, din polistiren transparent, rezistent, cu o claritate deosebita care are o forma speciala, de trunchi de con usor stilizat.

 

Forma complexa si inaltimea mare sunt foarte utile atunci cand dorim sa prezentam clientului un produs final cu straturi de culori diferite si un topping de exceptie.

 

Are o capacitate de 70 ml, inaltimea de 6,4 cm, diametrul la varf de 6 cm, iar materialul din care este confectionat este dur si are proprietati optime la temperaturi cuprinse intre -10°C si 70°C.

 

Cupa "Diagonal" se livreaza in cutii de plastic transparent care contin cate 25 de bucati. Pretul afisat este pentru 25 de bucati.

 

Caracteristicile enumerate mai sus recomanda utilizarea paharului fingerfood din polistiren transparent la:

 

- cofetarii - atunci cand veti dori sa oferiti un plus de satisfactie clientilor folosind ca si ambalaj un produs premium;

 

furnizarea de servicii de catering - atunci cand veti dori sa obtineti un impact vizual maxim prin montarea produselor intr-un ambalaj care scoate in evidenta topping-ul;

 

- candy bar - atunci cand veti putea raspunde solicitarilor variate din partea clientilor si prin disponibilitatea de a introduce printre componentele candy-bar-ului produse cu un design unicat.

 

Pentru a maximiza efectul produs asupra clientului va recomandam sa folositi si produsele complementare cum ar fi pipeteletacamurile de mici dimensiuni sau tavitele transparente.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7