Pahar fingerfood 55 ml plastic transparent "Cube"

Pahar fingerfood 55 ml
Pahar fingerfood 55 ml

Pahar fingerfood 55 ml plastic transparent "Cube"

 
 
 
COD: 10524
 
 
 
-26%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
31.11 lei
22.98 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Acest pahar patrat pentru candy bar face parte din gama superioara de calitate deoarece plasticul transparent din care este fabricat este foarte rezistent si are o claritate deosebita, foarte apropiata de cea a produselor din sticla.

 

Forma cubica simpla este extraordinar de stabila, calitate foarte utila atunci cand avem nevoie sa montam un numar mare de produse intr-un timp foarte scurt.

 

Paharul are o capacitate de 55 ml, inaltimea de 4,7 cm, laturile de 4,2 cm, iar materialul din care este confectionat este dur si are proprietati optime la temperaturi cuprinse intre -10°C si 70°C.

 

Paharul din plastic transparent "Cube" se livreaza in seturi care contin cate 30 de bucati. Pretul afisat este pentru un set.

 

Recomandam acest produs pentru firmele de catering atunci cand prepara meniuri de tip fingerfood, pentru cofetariile specializate in candy bar-uri, dar si pentru salile de evenimente atunci cand farfuriile cu meniurile individuale necesita un aranjament mai special.

 

Pentru a maximiza efectul produs asupra clientului va recomandam sa folositi si accesoriile pentru fingerfood si candy bar comercializate de Horeca Star cum ar fi de exemplu pipetele sau tacamurile de mici dimensiuni.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7