Pahar fingerfood 55 ml plastic transparent "Cube"

Pahar fingerfood 55 ml plastic transparent "Cube"

 
 
 
COD: 85973
 
 
 
-24%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
77.11 lei
58.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Un pahar de unica folosinta premium, din polistiren transparent, rezistent, cu o claritate deosebita care are o forma cubica.

 

Forma simpla si extraordinar de stabila sunt foarte utile atunci cand dorim sa prezentam clientului un numar mare de produse montate in timp foarte scurt.

 

Are o capacitate de 55 ml, inaltimea de 4,7 cm, laturile de 4,2 cm, iar materialul din care este confectionat este dur si are proprietati optime la temperaturi cuprinse intre -10°C si 70°C.

 

Paharul din plastic transparent "Cube" se livreaza in cutii de carton care contin cate 96 de bucati. Pretul afisat este pentru o cutie.

 

Caracteristicile enumerate mai sus recomanda utilizarea paharului fingerfood cubic din polistiren transparent la:

 

furnizarea de servicii de catering - atunci cand veti dori sa obtineti un impact vizual maxim prin prezentarea produselor in maniera fingerfood;

 

- candy bar - atunci cand veti putea raspunde solicitarilor variate din partea clientilor si prin disponibilitatea de a introduce printre componentele candy-bar-ului produse montate in forme cubice.

 

Pentru a maximiza efectul produs asupra clientului va recomandam sa folositi si produsele complementare cum ar fi pipetele, tacamurile de mici dimensiuni sau tavile transparente

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7