Pahar fingerfood 60 ml plastic transparent

 
 
 
COD: 85959
 
 
 
-19%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
58.55 lei
47.48 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Un pahar de unica folosinta premium, din polistiren transparent, rezistent, cu o claritate deosebita care are o forma clasica rotunda.

 

Forma simpla si inaltimea mare sunt foarte utile atunci cand dorim sa prezentam clientului un produs final cu straturi de culori diferite.

 

Are o capacitate mare de 60 ml, inaltimea de 7,5 cm, diametrul de 4 cm, iar materialul din care este confectionat este dur si are proprietati optime la temperaturi cuprinse intre -10°C si 70°C.

 

Paharul din plastic transparent de 60 ml se livreaza in seturi de cate 72 de bucati ambalate in cutii de carton. Pretul afisat este pentru o cutie.

 

Caracteristicile enumerate mai sus recomanda utilizarea paharului fingerfood din polistiren transparent la:

 

- cofetarii - atunci cand veti dori sa oferiti un plus de satisfactie clientilor folosind ca si ambalaj un produs premium;

 

furnizarea de servicii de catering - atunci cand veti dori sa obtineti un impact vizual maxim prin prezentarea produselor in maniera fingerfood;

 

- candy bar - atunci cand veti putea raspunde solicitarilor variate din partea clientilor si prin disponibilitatea de a introduce printre componentele candy-bar-ului produse in culori asortate cu tematica evenimentului.

 

Pentru a maximiza efectul produs asupra clientului va recomandam sa folositi si produsele complementare cum ar fi pipeteletacamurile de mici dimensiuni sau tavile transparente.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7