Despre companie

Intrucat in celelalte sectiuni ale site-ului nostru va oferim din plin cifre, in aceasta zona va vom "povesti" cateva lucruri importante despre compania noastra...

 

...am pornit oficial la drum in anul 2015 cu dorinta de a aduce mai aproape de consumatorul roman o parte din produsele gandite si realizate pentru industria ospitalitatii pe care le intalneam la tot pasul in vestul Europei, dar care la noi acasa lipseau de foarte multe ori din hotelul sau restaurantul pentru care erau de fapt concepute.

 

Am avut sansa sa fim ajutati in acest demers de cativa oameni cu care prin diferite imprejurari dezvoltasem relatii de prietenie. Acestia faceau parte din doua mari categorii:

 

- proprietari de restaurante si hoteluri din Romania extraordinar de pasionati de munca lor care ne povesteau despre cat de complicat este sa ridici standardele serviciilor oferite catre clientii romani. Ei stiau ce trebuie sa faca, citisera, se instruisera, cunosteau asteptarile si dorintele clientilor, dar nu aveau suportul furnizorilor pentru ca marea majoritate ofereau aceleasi produse slabe, de o calitate indoielnica care aveau un mare "atu": pretul foarte mic! Am primit de la ei liste intregi de produse pe care isi doreau sa le cumpere in Romania si sa nu le mai aduca din alte tari inghesuite prin portbagajele masinilor personale! 

 

- proprietari si persoane de decizie din firme aflate in vestul Europei care furnizau produse pentru industria ospitalitatii. Toti vizitasera Romania, erau uimiti de frumusetea locurilor noastre, facusera cunostinta cu modul nostru deschis si prietenos de a ne primi oaspetii si nu prea intelegeau de ce piata de produse premium pentru aceasta industrie este atat de mica in tara noastra. Dupa multe, multe discutii si explicatii greu de inteles pentru ei am primit de la toti suportul comercial necesar pentru a incepe o afacere focusata pe vanzarea de articole premium dedicate industriei ospitalitatii in Romania.

 

Astazi, cand avem peste 1000 de parteneri in Romania, oamenii din prima categorie sunt unii dintre clientii nostri de baza, iar cei din a doua categorie incep sa simta din ce in ce mai mult ca fac afaceri (si) in Romania!

 

Pentru a facilita folosirea de produse premium in industria ospitalitatii, modelul nostru de business are cateva caracteristici principale:

- toate produsele nepersonalizate prezente in oferta noastra se gasesc pe stoc in Romania;

- pretul maxim de vanzare este la nivelul celui practicat de furnizorul nostru pe pietele din vestul Europei;

- cantitatea minima dintr-un singur produs care se poate achizitiona este data doar de ambalaj - nu impunem nimic;

- suntem deschisi prezentarii gratuite de mostre inainte de a incepe o colaborare;

- suntem deschisi introducerii de noi produse in oferta noastra atunci cand dumneavoastra ne solicitati acest lucru.

 

Cu speranta ca povestea noastra v-a placut, va invitam si in lumea preturilor si a descrierilor comerciale din celelalte sectiuni si va dorim din suflet:

Fiti ospitalieri! "

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7