COD: 81356
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
44.97 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Respectarea standardelor HACCP intr-o bucatarie este imposibila fara folosirea unor solutii pentru a preveni ca parul angajatilor sa ajunga in mancare. Bandana de unica folosinta este una dintre cele mai originale posibilitati pe care le aveti pentru a satisface cu mult succes, atat din punct de vedere functional, cat si din punct de vedere estetic obligatia de a mentine conditii impecabile de igiena. Forma originala a acestei bandane negre va asigura succesul atat in randul utilizatorilor cat si in cel al privitorilor (clientii!).

 

Aceasta bandana pentru bucatari si/sau personalul auxiliar este confectionata din polipropilena, un material sintetic netesut. Are o marime universala si se fixeaza pe cap prin realizarea unui nod la spate. Materialul din care este confectionata absoarbe umezeala provocata de transpiratie si permite pielii sa respire. Consistenta vlies-ului este soft (moale) ceea ce asigura confortul utilizatorului.

 

Se livreaza in pachete cu cate 40 de bucati. Pretul afisat este pentru o cutie cu 40 de bucati.

 

Va recomandam sa folositi aceasta bandana neagra in special atunci cand bucatatria dumneavoastra este deschisa, sau atunci cand realizati evenimente in aer liber. Pentru a accentua faptul ca afacerea dumneavoastra este intotdeauna racordata la tendintele momentului, va recomandam ca impreuna cu aceasta bandana de unica folosinta sa utilizati si manusile negre din nitril.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7