Manusi bumbac, marimea L, albe
Manusi bumbac, marimea L, albe
COD: 98487
 
 
 
-11%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
37.95 lei
33.88 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Folosirea unor manusi albe de catre ospatari sau de catre personalul de primire din hoteluri, contribuie mult la obtinerea unor aprecieri pozitive din partea clientilor. Horeca Star va propune sa folositi manusi albe fabricate din bumbac 100% care sunt adecvate pentru a intra in contact cu alimentele.

 

Marimea L este echivalenta cu 9,5 - 10 pe scara manusilor. O manusa se potriveste atat pentru mana stanga cat si pentru mana dreapta. Pentru a mari durata de folosire a unei perechi de manusi, va recomandam ca spalarea lor sa se faca la o temperatura de 30º C.

 

Aceste manusi albe din bumbac sunt potrivite pentru ospatari, ciocolatieri, majordomi, patiseri, bijutieri, arhivari s.am.d. Va recomandam, de asemenea, sa le folositi si sub alte tipuri de manusi, cum ar fi cele de unica folosinta pentru a impiedica transpiratia mainilor sau cele anti-taiere din metal, pentru a incalzi mainile.

 

Manusile albe din bumbac se livreaza in seturi de cate 24 bucati (12 perechi). Pretul afisat este pentru un set de 24 bucati (12 perechi).

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7