Lumanare conica, Ø 2,2 cm, L 25 cm, verde-lamaie

Lumanare conica, Ø 2,2 cm, L 25 cm, verde-lamaie

 
 
 
COD: 81113
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
120.00 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Lumanarile conice de culoare verde lamaie sunt realizate intr-o forma subtire si alungita, care este de o eleganta deosebita atunci cand lumanarile se utilizeaza in sfesnice.

 

Diametrul de 2,2 cm si lungimea de 25 cm sunt dimensiunile standard pentru lumanarile conice. O lumanare cantareste 58,5 grame si arde complet intr-o perioada de 7 ore.

 

Lumanarile conice verzi se livreaza in ambalaje cu cate 50 de bucati. Pretul afisat este pentru o cutie cu 50 de bucati.

 

Calitatea deosebita a lumanarilor conice colorate este dovedita si de certificarea RAL pe care aceste produse o detin. Indeplinirea acestor standarde create in Germania confirma consumatorului ca lumanarea pe care o achizitioneaza arde cu o flacara mare si stabila, produce putin fum si nu genereaza reziduuri de ceara, iar aspectul exterior este neted si lucios, fara fisuri sau pete de culoare.

 

Va recomandam ca impreuna cu lumanarile conice de culoare verde sa folositi si alte produse din aceeasi gama de culoare, cum ar fi servetelele uni sau cu model.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7