Lumanare conica, Ø 2,2 cm, L 25 cm, violet

Lumanare conica, Ø 2,2 cm, L 25 cm, violet

 
 
 
COD: 81114
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
99.96 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Lumanarile conice au fost concepute pentru a fi utilizate in sfesnice, avand o forma alungita si subtire. Rolul decorativ al unui sfesnic este foarte important, acesta aducand multa eleganta in restaurantul dumneavoastra sau la evenimentul (nunta, botez) pe care il organizati.

 

Diametrul unei lumanari conice de culoare violet este de 2,2 cm, lungimea este de 25 cm, iar greutatea de 58,5 grame. Durata de ardere a unei lumanari este de aproximativ 7 ore.

 

Lumanarile conice violet sunt ambalate in cutii cu capac transparent. Pretul afisat este pentru o cutie cu 50 de bucati.

 

Lumanarile conice violet fac parte din gama premium, acest lucru fiind confirmat si de certificarea RAL pe care o detinDin punct de vedere practic, aceasta certificare prestigioasa inseamna ca lumanarea indeplineste cateva cerinte foarte importante pentru clientul final:

- arde cu o flacara inalta si stabila;

- produce o cantitate mica de fum;

- genereaza foarte putine reziduuri de ceara in urma arderii;

- suprafata lumanarii este neteda si lucioasa, cu o culoare uniforma.

 

Atunci cand hotarati sa va bucurati de atmosfera romantica creata de lumanarile violet va reamintim ca puteti folosi si alte produse premium din aceeasi gama de culoare, cum ar fi servetelele.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7