Napron 100x100 cm, verde masliniu, "Damascato"

Napron 100x100 cm, verde masliniu, "Damascato"

 
 
 
COD: 85789
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
117.45 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Acest napron de unica folosinta este un produs complex, special conceput pentru nevoile clientilor profesionisti. Tehnologia de fabricatie presupune folosirea a trei tipuri de materiale, suprapuse in straturi:

- pentru a asigura rezistenta la umezeala, stratul superior se realizeaza dintr-un film transparent si foarte subtire din PLA (polimeri ai acidului lactic) - un produs natural si biodegradabil;

- hartia pentru servetele imprimata intr-o culoare verde masliniu cu motivul "Damascato" formeaza stratul mijlociu;

- ultimul strat este realizat din vascoza (obtinuta prin prelucrarea unor materii prime regenerabile) care garanteaza rezistenta la rupere si consistenta.

 

Proprietatile de baza care fac din aceste naproane de unica folosinta un produs atat de util si de apreciat in industria ospitalitatii sunt:

- au un aspect foarte asemanator cu cel al materialelor textile;

- se pot pastra impachetate si se astern cu eleganta pe masa;

- sunt impermeabile;

- se pot curata cu carpa umeda si apoi refolosi;

- sunt realizate din materiale naturale si biodegradabile.

 

Dimensiunile acestor naproane sunt de 100 cm x 100 cm. Se livreaza in cutii de carton cu capac transparent, fiecare cutie avand cate 12 bucati. Pretul afisat este pentru o cutie.

 

Recomandam folosirea de naproane "Damascato" in restaurant (pentru protectia fetelor de masa textile si/sau adaptarea cu maxima rapiditate la cerintele speciale ale clientilor privind culoarea), pe terasa (pentru pastrarea cu usurinta a igienei) sau in catering (se transporta, monteaza si se debaraseaza cu maxima lejeritate).

 

Pentru a maximiza impresia pozitiva produsa asupra clientilor, va recomandam sa folositi si produsele complementare de culori si modele similare, cum ar fi servetelele .

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7