Frunza de palmier este una dintre cele mai naturale, frumoase si functionale materii prime din care se pot confectiona produsele de unica folosinta.
Tehnologia de productie presupune colectarea frunzelor de palmier Adaka cazute natural, spalarea lor, uscarea naturala si apoi presarea la temperaturi inalte pentru a obtine diferitele forme ale produselor de unica folosinta.
Pe langa originea absolut ecologica, farfuriile biodegradabile din frunza de palmier mai au cateva caracteristici spectaculoase, care le fac extraordinar de utile in industria ospitalitatii:
- au un aspect natural, fiecare produs fiind diferit ca si aspect;
- sunt fara miros si rezistente la apa;
- se pot folosi in cuptoare normale si in cuptoare cu microunde.
Farfuriile biodegradabile in forma de inima au dimensiuni mai mici, de 15,5 cm si o inaltime de aproximativ 3 cm. Se livreaza in seturi de cate 25 de bucati, infoliate.
Datorita caracteristicilor spectaculoase recomandam folosirea acestor produse pentru catering, la evenimente premium si in fast-food sau restaurante moderne, minimaliste focusate pe protectia mediului.