Cutie transport cu fereastra, carton, 8x36x25 cm, "Orchidee"

Cutie transport cu fereastra, 36x25 cm
Cutie transport cu fereastra, 36x25 cm

Cutie transport cu fereastra, carton, 8x36x25 cm, "Orchidee"

 
 
 
COD: 82560
 
 
 
-15%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
29.98 lei
25.37 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Ati realizat platouri cu prajituri, aperitive sau alte preparate si cautati solutii pentru transportul lor in conditii excelente de igiena fara sa afectati aranjamentul produselor pe tava? Incercati acum o cutie pentru transport aperitive din gama "Orchidee" si veti simti din plin satisfactia lucrului bine facut!

 

Conceputa special pentru industria alimentara, aceasta cutie pentru platouri este fabricata din carton obtinut din fibra virgina, avand grosimea de 300 g/m2. Acest tip de carton poate intra in contact cu orice tip de alimente. O cutie pentru prajituri are inaltimea de 8 cm, latimea de 25 cm si lungimea de 36 cm. Designul este extrem de atractiv, capacul avand atat o parte tiparita la cea mai inalta calitate, cat si o portiune transparenta prin care clientii pot admira produsele din interior fara a deschide cutia.

 

Se livreaza in seturi de cate 5 bucati in forma pliata. Pretul afisat este pentru un set de 5 cutii.

 

Va recomandam sa folositi impreuna cu aceasta cutie urmatoarele modele de platouri de unica folosinta: platoul oval din trestie de zahar , platoul biodegradabil din trestie de zahar , platoul negru din polistiren  si platoul mic oval din aluminiu.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7