Platou biodegradabil, frunza de palmier, 26x32 cm, "Pure"

Platou frunza de palmier, 26x32 cm
Platou frunza de palmier, 26x32 cm

Platou biodegradabil, frunza de palmier, 26x32 cm, "Pure"

 
 
 
COD: 88223
 
 
 
NOU
-8%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
95.65 lei
87.62 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Pentru ca preparatele dumneavoastra sa se bucure de succes, este esential ca prezentarea lor sa se faca pe suporturi atractive din punct de vedere vizual! In ultimii ani trendul utilizarii unor articole de unica folosinta biodegradabile devine tot mai accentuat, fiind introduse pe piata multe variante exceptionale din punct de vedere estetic!

 

In categoria produselor cu impact vizual puternic intra si aceste platouri dreptunghiulare din frunza de palmier. Fabricate fara nici un fel de aditiv chimic, fiecare dintre aceste tavi pentru aperitive biodegradabile are un design unic, specific, rezultat al amestecului de fibre de diferite culori. Ele pot fi folosite la temperaturi inalte sau coborate si sunt rezistente la contactul de scurta durata cu lichidele.

 

tava din frunza de palmier are dimensiunile de 26 cm pe latime si de 32 cm pe lungime. Inaltimea ei este de 2 cm, iar greutatea de aproximativ 80 g. Este foarte rigida, cu calitati foarte apropiate de cele ale produselor obtinute din lemn, mult mai scumpe!

 

Se livreaza in seturi cu cate 25 de bucati. Pretul afisat este pentru un set cu 25 de tavi dreptunghiulare.

 

 

 

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7