Servetele pentru tacamuri 40x33 cm bordeaux, airlaid

Servetele bordeaux pentru tacamuri
Servetele bordeaux pentru tacamuri

Servetele pentru tacamuri 40x33 cm bordeaux, airlaid

 
 
 
COD: 86763
 
 
 
NOU
-10%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
386.99 lei
348.29 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Sunteti in cautarea unei solutii pentru prezentarea tacamurilor? In cazul in care doriti ceva simplu de montat, cu un bun impact vizual si foarte igienic va recomandam sa folositi aceste modele de servetele pentru tacamuri.

 

Ele se obtin prin impachetarea unui servetel premium din airlaid intr-un mod specific utilizarii ca si port tacam. Practic se obtine o fanta in care se introduc tacamurile, iar dupa extragerea acestora pentru folosire clientul ramane cu un servetele de cea mai buna calitate! 

 

Aceste servetele groase pentru tacamuri au dimensiunile desfasurate de 40x33 cm, dar ele se livreaza impachetate in 8 la dimensiunea de 20x8,5 cm. Sunt confectionate din airlaid, un material premium utilizat in industria servetelelor - foarte absorbant si cu o consistenta placuta, asemanatoare cu cea a materialelor textile.

 

Amabalarea acestor servetele bordeaux pentru tacamuri este facuta in seturi de cate 480 de bucati, aceasta fiind si cantitatea minima care se poate comanda. Pretul afisat este pentru un set de 480 de bucati.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7