Lingurita lemn, 11 cm, ambalata individual

Lingurita lemn ambalata individual 11 cm
Lingurita lemn ambalata individual 11 cm

Lingurita lemn, 11 cm, ambalata individual

 
 
 
COD: 88450
 
 
 
NOU
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
21.98 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Presiunea pentru a garanta clientilor dumneavoastra cele mai bune conditii de igiena este tot mai mare? Totodata grija pentru mediul inconjurator este o preocupare permanenta pentru dumneavoastra? Alegeti acum sa folositi gama noastra de tacamuri biodegradabile ambalate individual si veti reusi sa satisfaceti nevoi foarte importante ale societatii noastre cu un singur produs!

 

Pentru fabricarea acestor lingurite din lemn s-a folosit lemn de mesteacan de culoare deschisa, evitandu-se astfel albirea artificiala prin procedee chimice. Plicurile in care sunt impachetate aceste lingurite ambalate individual sunt din hartie, ceea ce permite ca intregul produs sa fie biodegradabil.

 

Lungimea unei lingurite biodegradabile este de 11 cm, iar suprafata ei este neteda, fara aschii.

 

Pretul afisat este pentru un set cu 50 de bucati. Cantitatea minima ce se poate comanda este de un set, respectiv 50 de lingurite.

 

In cazul in care doriti sa folositi aceste lingurite pentru amestecarea bauturilor, va recomandam ca pentru eficientizarea costurilor sa luati in calcul si utilizarea unor palete din lemn ambalate individual.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7