Lingurita lemn pentru inghetata, 9,4 cm, ambalata individual

Lingurita din lemn pentru inghetata ambalata individual
Lingurita din lemn pentru inghetata ambalata individual

Lingurita lemn pentru inghetata, 9,4 cm, ambalata individual

 
 
 
COD: 88451
 
 
 
-27%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
21.98 lei
15.97 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Preparati inghetata si folositi doar ingrediente naturale, de cea mai buna calitate? Oferiti-le clientilor dumneavoastra lingurite din lemn pentru inghetata ambalate individual ! Ii veti fideliza atat prin calitatea produselor oferite cat si prin modul profesionist in care intelegeti sa abordati problema conservarii mediului inconjurator si a igienei consumatorului de produse to-go.

 

Aceste lingurite din lemn pentru inghetata sunt fabricate din lemn de mesteacan caruia i s-a pastrat culoarea naturala, nefiind albit artificial prin procese chimice. Forma linguritei este specifica pentru consumul de inghetata si a fost obtinuta strict prin procese mecanice de prelucrare a materiei prime. Printr-o finisare foarte atenta s-au eliminat mini aschiile atat de suparatoare la produsele de unica folosinta din lemn. Linguritele au dimensiunea de 9,4 cm si sunt ambalate individual in pungute din hartie.

 

Se livreaza in seturi cu cate 50 de lingurite biodegradabile pentru inghetata. Pretul afisat este pentru un set cu 50 de lingurite.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7