COD: 87204
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
32.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Modelul de servetele "Red Poppy" face parte din categoria produselor premium deoarece:

 

- este fabricat din hartie de inalta calitate care are o grosime consistenta;

- are atat pe fata cat si pe verso un aspect foarte asemanator cu cel al unui servet textil;

- se pliaza cu usurinta, pretandu-se la realizarea celor mai sofisticate forme;

- este foarte absorbant;

- are dimensiuni mari, de 40x40 cm;

are un design unic, foarte atractiv, cu maci rosii.

 

Deoarece la atingere lasa o senzatie placuta, catifelata si nu are miros se poate folosi atat ca si element decorativ cat si pentru consum (port tacam sau in suport).

 

Se livreaza in pachete cu cate 50 de bucati. Pretul afisat este pentru un pachet cu 50 de servetele.

 

Calitatile remarcate mai sus recomanda utilizarea de servetele cu maci rosii in restaurante sau la evenimente care se inspira din frumusetea naturii in prag de vara.

 

O alta caracteristica foarte importanta, in special in zilele noastre cand agresiunea asupra mediului a atins cote alarmante, este ca datorita modului de productie nepoluant precum si a folosirii exclusiv a unor materii prime obtinute printr-un management responsabil al padurilor acest produs este certificat NORDIC ECOLABEL* si  FSC® **.

 

* NORDIC ECOLABEL - standard introdus de producătorii de hârtie și lemn din Scandinavia pentru evaluarea in intregime a procesului de producție. Scopul este certificarea produselor a căror intreg lant de fabricatie - de la extracția materiilor prime pana la producția și eliminarea deșeurilor - afecteaza mediul cât mai puțin posibil.

** FSC® - unul dintre cele mai cunoscute sigilii de calitate la nivel internațional. FSC® (Consiliul de administrare a pădurilor) este o organizație non-guvernamentală internațională, caritabilă, cu sediul în Bonn, Germania. Ea a fost înființată în 1993 ca urmare a Conferinței privind mediul și dezvoltarea de la Rio de Janeiro cu scopul de a promova gestionarea padurilor intr-un mod ecologic si responsabil care este benefic sociatatii, dar este și fezabil economic.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7