COD: 86491
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
32.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Acest model de servetel premium face parte din segmentul de varf al servetelelor din hartie, datorita tehnologiei speciale de fabricatie care ne permite obtinerea unui produs final foarte consistent, moale si cu un design atractiv, foarte asemanator cu servetele textile. Se pliaza cu usurinta, in orice model dorit de dumneavoastra si isi pastreaza apoi noua forma o perioada indelungata.

 

Deoarece este catifelat la atingere si are o foarte mare capacitate de absorbtie a lichidelor se poate folosi atat ca si element decorativ cat si pentru consum (port tacam sau in suport).

 

Se livreaza in pachete cu cate 50 de bucati. Pretul afisat este pentru un pachet cu 50 de servetele.

 

Calitatile enumerate mai sus precum si dimensiunile generoase de 40 x 40 cm recomanda  utilizarea de servetele premium lila "Vega" la:

 

restaurante de lux atunci cand veti dori sa castigati fidelitatea clientilor oferindu-le un plus de rafinament si eleganta la fiecare vizita;

 

 - furnizarea de servicii catering la nivel premium atunci cand veti dori sa obtineti satisfactia clientilor combinand meniul exclusiv cu accesorii de cea mai inalta calitate;

 

evenimente speciale - nunti, botezuri, petreceri corporate, aniversari etc. atunci cand veti putea satisface cele mai complexe cereri ale clientului utilizand un servetel cu design abstract pentru a crea legatura potrivita intre decorul general al salii si locul fiecarui participant.

 

Nu in ultimul rand, atunci cand alegeti pentru restaurantul dumenavoastra sau pentru nunta, botezul pe care le organizati un servetel lila "Vega" va dovediti si respectul pentru mediul inconjurator - datorita modului de productie care afecteaza mediul la un nivel minim precum si a folosirii exclusiv a unor materii prime obtinute printr-un management responsabil al padurilor acest produs este certificat NORDIC ECOLABEL * si  FSC® **.

 

* NORDIC ECOLABEL - Producătorii de hârtie și lemn din Scandinavia au creat standarde pentru evaluarea întregului proces de producție - NORDIC ECOLABEL. Scopul este certificarea produselor a căror producție totală - de la extracția materiilor prime pana la producția și eliminarea deșeurilor - afecteaza mediul cât mai puțin posibil.

** FSC® - Sigla FSC® este unul dintre cele mai cunoscute sigilii de calitate la nivel internațional. FSC® (Consiliul de administrare a pădurilor), o organizație non-guvernamentală internațională, caritabilă, cu sediul în Bonn, Germania, a fost înființată în 1993 ca urmare a Conferinței privind mediul și dezvoltarea de la Rio de Janeiro. Scopul FSC® este de a promova gestionarea padurilor intr-un mod ecologic,  benefic social și fezabil din punct de vedere economic.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7