Servetele 40x40 cm rosii "Thalia"

 
 
 
COD: 87751
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
32.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Pe langa designul extrem de atractiv, reprezentat de contururi de flori realizate cu linii negre pe un fundal rosu intens, aceste servetele rosii beneficiaza si de niste caracteristici de top, specifice produselor premium:

 

- sunt fabricate din hartie de foarte buna calitate cu o grosime consistenta;

- au un aspect foarte asemanator cu cel al unor servetele textile;

- se pliaza cu usurinta, pretandu-se la realizarea celor mai sofisticate forme pe care le pastreaza apoi un timp indelungat;

- sunt foarte stabile atunci cand sunt asezate pe verticala;

- sunt foarte absorbante;

- au dimensiuni generoase, de 40x40 cm.

 

Deoarece sunt moi si catifelate la atingere si sunt inodore se pot folosi atat ca si element decorativ cat si pentru consum (ca si port tacam sau in suport).

 

Se livreaza in pachete cu cate 50 de bucati pliate in patru. Pretul afisat este pentru un pachet cu 50 de servetele.

 

Calitatile remarcate mai sus recomanda utilizarea de servetele premium rosii  in restaurant sau in orice locatie in care se desfasoara un eveniment (nunta, botez, aniversare, corporate etc) la standarde inalte. Pentru un plus de culoare va oferim si traverse rosii cu aceleasi elemente de design.

 

 

O alta caracteristica foarte importanta a acestor servetele rosii este data de certificarile NORDIC ECOLABEL* si  FSC® **.

 

* NORDIC ECOLABEL - standard introdus de producătorii de hârtie și lemn din Scandinavia pentru evaluarea in intregime a procesului de producție pe baza unor criterii comune. Scopul este certificarea produselor a căror intreg lant de fabricatie - de la extracția materiilor prime pana la producția și eliminarea deșeurilor - afecteaza mediul cât mai puțin posibil.

** FSC® - unul dintre cele mai cunoscute sigilii de calitate la nivel internațional. FSC® (Consiliul de administrare a pădurilor) este o organizație non-guvernamentală internațională, caritabilă, cu sediul în Bonn, Germania. Ea a fost înființată în 1993 ca urmare a Conferinței privind mediul și dezvoltarea de la Rio de Janeiro cu scopul de a promova gestionarea padurilor intr-un mod ecologic si responsabil care este benefic societatii, dar este și fezabil economic.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7