COD: 85009
 
 
 
NOU
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
32.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Facand parte din categoria premium, aceste servetele roz sunt fabricate din hartie groasa intr-un strat de cea mai inalta calitate. Plierea lor este facila, iar formele astfel obtinute raman stabile un timp indelungat. Datorita grosimii mari au si o capacitate mare de absorbtie a lichidelor.

 

Fiind foarte placute si moi la atingere se pot folosi atat ca si element decorativ cat si pentru consum (port tacam sau in suport).

 

Se livreaza in pachete infoliate cu cate 50 de bucati. Pretul afisat este pentru un pachet cu 50 de servetele.

 

Calitatile enumerate mai sus precum si dimensiunile generoase de 40 x 40 cm fac ca aceste servetele roz cu flori sa fie potrivite pentru:

 

restaurante de lux atunci cand veti dori sa castigati aprecierea clientilor atat pentru rafinamentul mancarurilor preparate cat si pentru calitatea serviciilor oferite;

 

 - furnizarea de servicii catering la nivel premium atunci cand veti dori sa obtineti satisfactia clientilor combinand meniul exclusiv cu accesorii de cea mai inalta calitate;

 

evenimente speciale - nunti, botezuri, petreceri corporate, aniversari etc. atunci cand veti putea satisface cele mai complexe cereri ale clientului folosindu-va de culoarea si modelul servetelelor roz "Adele" pentru a crea legatura potrivita intre decorul general al salii si locul fiecarui participant.

 

In toate aceste situatii puteti accentua efectul spectaculos asupra clientului folosind produsele complementare de culoare roz cum ar fi lumanarile si traversele.

 

Va informam cu mare drag ca optand pentru utilizarea servetelelor roz "Adele" in locatia dumneavoastra va manifestati si respectul fata de mediul inconjurator intrucat acest model beneficiaza de prestigioasele certificari internationale NORDIC ECOLABEL * si FSC®  **.

* NORDIC ECOLABEL - standard introdus de producătorii de hârtie și lemn din Scandinavia cu scopul de a evalua pe deplin întregul proces de producție. Certificarea este acordata doar produselor a căror producție totală - de la extracția materiilor prime pana la producția și eliminarea deșeurilor - afecteaza mediul cât mai puțin posibil.

** FSC® - Sigla FSC® este unul dintre cele mai cunoscute sigilii de calitate la nivel internațional. FSC® (Consiliul de Administrare a Pădurilor) este o organizație non-guvernamentală internațională, caritabilă, care are sediul în Bonn, Germania. S-a înființat în 1993 ca o consecinta a Conferinței privind mediul și dezvoltarea de la Rio de Janeiro. Scopul FSC® este de a promova gestionarea padurilor intr-un mod ecologic, benefic social și fezabil din punct de vedere economic.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7