Servetele 40x40 cm roz "Annabel"

 
 
 
COD: 85015
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
32.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Un servetel premium, din hartie groasa de inalta calitate care datorita tehnologiei speciale de fabricatie are pe ambele parti un aspect si o textura foarte apropiate de cele ale servetelor textile. Se poate plia fara efort in orice forma doriti, iar modelul obtinut ramane stabil o perioada lunga de timp. Consistenta densa faciliteaza si absorbtia cu usurinta a unor cantitati mari de lichide.

 

Deoarece este inodor si este foarte placut la atingere se poate folosi atat ca si element decorativ cat si pentru consum (port tacam sau in suport).

 

Acest model de servetele se livreaza in pachete cu cate 50 de bucati. Pretul afisat pe site este pentru un pachet cu 50 de bucati.

 

Calitatile enumerate mai sus precum si dimensiunile generoase de 40 x 40 cm recomanda folosirea de servetele roz "Annabel" in:

 

restaurante de lux atunci cand va simtiti datori ca pe langa mancarea preparata cu multa daruire sa recompensati prezenta clientilor cu accesorii rafinate si elegante;

 

 - furnizarea de servicii catering la nivel premium atunci cand veti dori sa obtineti satisfactia clientilor combinand meniul exclusiv cu accesorii de cea mai inalta calitate;

 

evenimente speciale - nunti, botezuri, petreceri corporate, aniversari etc. atunci cand veti putea apela la folosirea unui simplu servetel cu design pentru a crea legatura potrivita intre decorul general al salii si locul fiecarui participant.

 

In toate aceste situatii puteti accentua efectul spectaculos asupra clientului folosind produsele complementare de culoare roz cum ar fi lumanarile.


 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7