Servetele 40x40 cm crem-auriu "Casali"

 
 
 
COD: 84877
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
32.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Un servetel premium, realizat printr-o tehnologie unica care pemite ca hartia de foarte buna calitate din care este confectionat sa aiba un aspect si o tinuta foarte asemanatoare cu cea a servetelor din material textil. Se poate plia cu usurinta in orice forma, isi pastreaza forma obtinuta prin indoire timp indelungat si are o foarte buna putere de absorbtie.

 

Este foarte placut la atingere si nu are miros astfel ca poate indeplini cu usurinta un rol dublu pe masa clientului: element decorativ si servetel pentru consum - ca port tacam sau in suport.

 

Sunt ambalate cate 50 de bucati in folie transparenta astfel ca se pot pastra timp indelungat. Pretul afisat este pentru un pachet care contine 50 de servetele.

 

Calitatile enumerate mai sus precum si dimensiunile generoase de 40 x 40 cm recomanda utilizarea de servete premium aurii "Casali" la:

 

- restaurante de lux atunci cand veti dori sa oferiti clientilor o experienta completa, imbinand in mod fericit reteta culinara si serviciile de top cu folosirea de accesorii rafinate si elegante;

 

 - furnizarea de servicii catering la nivel premium atunci cand veti dori sa obtineti aprecierea clientilor atat pentru calitatea meniului exclusiv cat si pentru atentia acordata modului de prezentare;

 

- evenimente speciale - atunci cand cele mai complexe cereri ale clientului vor putea fi satisfacute cu ajutorul unui simplu servetel cu design care creaza legatura potrivita intre decorul general al salii si locul fiecarui participant indiferent ca vorbim despre o nunta, un botez sau o petrecere corporate.

 

In toate aceste situatii puteti accentua efectul spectaculos asupra clientului folosind produsele complementare de culoare crem si/sau auriu cum ar fi lumanarile, naproanele sau traversele.

 

Nu in ultimul rand va informam ca folosind aceste servetele va veti dovedi si respectul fata de mediul inconjurator. Datorita modului de productie care afecteaza mediul la un nivel minim precum si a folosirii exclusiv a unor materii prime obtinute printr-un management responsabil al padurilor, servetelele din gama "Royal Collection" sunt certificate NORDIC ECOLABEL * si  FSC® **.

 

* NORDIC ECOLABEL - Producătorii de hârtie și lemn din Scandinavia s-au reunit pentru a evalua pe deplin întregul proces de producție cu NORDIC ECOLABEL. Scopul este certificarea produselor a căror producție totală - de la extracția materiilor prime pana la producția și eliminarea deșeurilor - afecteaza mediul cât mai puțin posibil.

** FSC® - Sigla FSC® este unul dintre cele mai cunoscute sigilii de calitate la nivel internațional. FSC® (Consiliul de administrare a pădurilor), o organizație non-guvernamentală internațională, caritabilă, cu sediul în Bonn, Germania, a fost înființată în 1993 ca urmare a Conferinței privind mediul și dezvoltarea de la Rio de Janeiro. Scopul FSC® este de a promova gestionarea padurilor intr-un mod ecologic,  benefic social și fezabil din punct de vedere economic.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7