Servetele 40x40 cm cyclam "Casali"

 
 
 
COD: 84886
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
32.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Un servetel premium, din hartie de inalta calitate care datorita modului special de prelucrare are pe ambele parti un aspect asemanator cu cel al servetelor textile. In plus, servetelele cyclam "Casali" se pliaza cu usurinta astfel ca puteti realiza multe modele decorative. Au o tinuta foarte buna, astfel ca odata pliate isi pastreaza forma un timp indelungat.

 

Deoarece au o textura moale si fina si sunt puternic absorbante pot indeplini doua roluri pe masa clientului: element decorativ si pentru consum (port tacam sau in suport).

 

Se livreaza in pachete cu cate 50 de bucati. Pretul afisat este pentru un pachet - 50 bucati.

 

Pe baza calitatilor mentionate mai sus, dar si datorita dimensiunilor mari (40x40 cm), specifice pentru un servetele premium va recomandam sa folositi servetelele fuchsia "Casali" in:

 

restaurante de lux atunci cand veti dori sa va impresionati clientii cu un plus de rafinament si eleganta;

 

 - furnizarea de servicii catering la nivel premium atunci cand veti dori sa obtineti satisfactia clientilor combinand meniul exclusiv cu accesorii de cea mai inalta calitate;

 

evenimente speciale - nunti, botezuri, petreceri corporate, aniversari etc. atunci cand veti putea satisface cele mai complexe cereri ale clientului utilizand un simplu servetel cu design pentru a crea legatura potrivita intre decorul general al salii si locul fiecarui participant.

 

In toate aceste situatii puteti accentua efectul spectaculos asupra clientului folosind produsele complementare de culoare roz - cyclam cum ar fi lumanarile.

 

Datorita modului de productie care afecteaza mediul la un nivel minim precum si a folosirii exclusiv a unor materii prime obtinute printr-un management responsabil al padurilor acest produs este certificat NORDIC ECOLABEL * si  FSC® **.

 

* NORDIC ECOLABEL - Producătorii de hârtie și lemn din Scandinavia s-au reunit pentru a evalua pe deplin întregul proces de producție cu NORDIC ECOLABEL. Scopul este certificarea produselor a căror producție totală - de la extracția materiilor prime pana la producția și eliminarea deșeurilor - afecteaza mediul cât mai puțin posibil.

** FSC® - Sigla FSC® este unul dintre cele mai cunoscute sigilii de calitate la nivel internațional. FSC® (Consiliul de administrare a pădurilor), o organizație non-guvernamentală internațională, caritabilă, cu sediul în Bonn, Germania, a fost înființată în 1993 ca urmare a Conferinței privind mediul și dezvoltarea de la Rio de Janeiro. Scopul FSC® este de a promova gestionarea padurilor intr-un mod ecologic,  benefic social și fezabil din punct de vedere economic.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7