Servetele 40x40 cm galbene "Ornaments"

 
 
 
COD: 11669
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
32.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Facand parte din categoria produselor de calitate foarte buna, aceste servetele galbene sunt fabricate din hartie de inalta calitate care are pe ambele parti un aspect foarte apropiat de cel al servetelor textile. Se pliaza cu usurinta in orice forma, raman in forma obtinuta foarte mult timp indelungat si au o foarte buna capacitate de absorbtie a lichidelor cu care intra in contact.

 

Deoarece au o consistenta matasoasa, sunt foarte placute la atingere. Sunt si fara miros astfel ca le putem folosi atat ca si element decorativ cat si pentru consum (port tacam sau in suport de servetele).

 

Se livreaza in pachete infoliate cu cate 50 de bucati. Pretul afisat este pentru un pachet - 50 bucati.

 

Caracteristicile speciale precum si dimensiunile generoase de 40 x 40 cm va recomanda  sa folositi servetele galbene "Ornaments" in:

restaurante de lux asigurand astfel oaspetilor dumneavoastra servicii la superlativ;

 - furnizarea de servicii de catering la nivel premium atunci cand veti dori sa obtineti satisfactia clientilor combinand meniul exclusiv cu accesorii de cea mai inalta calitate;

- realizarea decorului evenimentelor speciale - nunti, botezuri, petreceri corporate, aniversari etc. atunci cand veti putea satisface cele mai complexe si variate cereri ale clientilor utilizand un simplu servetel cu design pentru a crea legatura potrivita intre tema generala a evenimentului si locul fiecarui participant.

 

In toate aceste situatii puteti accentua efectul spectaculos asupra clientilor folosind si produse complementare de culoare galbena cum ar fi lumanarile plutitoare sau ​lumanarile stalp.

 

Datorita modului de productie care afecteaza mediul la un nivel minim precum si a folosirii exclusiv a unor materii prime obtinute printr-un management responsabil al padurilor acest produs este certificat NORDIC ECOLABEL * si  FSC® **.

 

* NORDIC ECOLABEL - Producătorii de hârtie și lemn din Scandinavia s-au reunit pentru a evalua pe deplin întregul proces de producție cu NORDIC ECOLABEL. Scopul este certificarea produselor a căror producție totală - de la extracția materiilor prime pana la producția și eliminarea deșeurilor - afecteaza mediul cât mai puțin posibil.

** FSC® - Sigla FSC® este unul dintre cele mai cunoscute sigilii de calitate la nivel internațional. FSC® (Consiliul de administrare a pădurilor), o organizație non-guvernamentală internațională, caritabilă, cu sediul în Bonn, Germania, a fost înființată în 1993 ca urmare a Conferinței privind mediul și dezvoltarea de la Rio de Janeiro. Scopul FSC® este de a promova gestionarea padurilor intr-un mod ecologic,  benefic social și fezabil din punct de vedere economic.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7