Servetele 40x40 cm negre "Ornaments"

 
 
 
COD: 19828
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
32.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Un servetel premium, din hartie de inalta calitate care datorita prelucrarii cu cele mai moderne tehnologii are o textura foarte apropiata de cea a servetelor textile. Se pliaza cu usurinta in orice model si apoi isi pastreaza forma speciala un timp lung.

 

Servetelele premium negre "Ornaments" se pot folosi ca si decor pe mesele clientilor, dar si pentru consum (port tacam sau in suport) deoarece au o mare putere de absorbtie a lichidelor si sunt moi si placute la atingere.

 

Se livreaza in pachete cu cate 50 de bucati. Pretul afisat este pentru un pachet - 50 bucati.

 

Caracteristicile speciale precum si dimensiunile generoase de 40 x 40 cm va recomanda  sa folositi servetele negre "Ornaments" in:

restaurante de lux atunci cand veti dori sa duceti la superlativ intregul pachet de servicii oferite;

 - furnizarea de servicii de catering la nivel premium atunci cand veti dori sa obtineti satisfactia clientilor combinand meniul exclusiv cu accesorii de cea mai inalta calitate;

mise en place-ul evenimentelor speciale - pomeni, petreceri corporate, aniversari etc. atunci cand veti putea satisface cele mai complexe cereri ale clientului utilizand un simplu servetel cu design pentru a crea legatura potrivita intre decorul general al salii si locul fiecarui participant.

 

Datorita modului de productie care afecteaza mediul la un nivel minim precum si a folosirii exclusiv a unor materii prime obtinute printr-un management responsabil al padurilor acest produs este 100% ecologic si biodegradabil, calitati dovedite prin certificarile pe care le detine: NORDIC ECOLABEL * si  FSC® **.

 

* NORDIC ECOLABEL - Producătorii de hârtie și lemn din Scandinavia s-au reunit pentru a evalua pe deplin întregul proces de producție cu NORDIC ECOLABEL. Scopul este certificarea produselor a căror producție totală - de la extracția materiilor prime pana la producția și eliminarea deșeurilor - afecteaza mediul cât mai puțin posibil.

** FSC® - Sigla FSC® este unul dintre cele mai cunoscute sigilii de calitate la nivel internațional. FSC® (Consiliul de administrare a pădurilor), o organizație non-guvernamentală internațională, caritabilă, cu sediul în Bonn, Germania, a fost înființată în 1993 ca urmare a Conferinței privind mediul și dezvoltarea de la Rio de Janeiro. Scopul FSC® este de a promova gestionarea padurilor intr-un mod ecologic,  benefic social și fezabil din punct de vedere economic.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7