Servetele 40x40 cm rose "Chirala"

 
 
 
COD: 87746
 
 
 
NOU
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
32.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

O noua interpretare a clasicelor servetele cu model in dungi, care aduce un aer de prospetime si natural, datorita combinatiei de culori discrete si placute, dar si texturii care ne trimite cu gandul la materialele din in!

 

Cu o culoare de baza roz prafuit, aceste servetele de calitate premium sunt realizate dintr-o hartie foarte calitativa, prelucrata riguros cu scopul de a asigura produsului final tinuta si finete.

 

Modelul clasic permite folosirea acestor servetele roz pal in diferite moduri:

- pentru botez sau nunta ca si element decorativ;

- intr-un restaurant cu profil rustic ca si port tacam;

- ca si servetele de masa in orice locatie care doreste sa ofere experiente de varf clientilor.

 

Dimensiunile unui servetel sunt de 40x40 cm si este impachetat in 4. 

 

Livrarea se face in pachete cu cate 50 de bucati, pretul afisat fiind pentru un pachet.

 

Acest produs este certificat NORDIC ECO LABEL  "SVANNEN" * si  FSC®**.

* NORDIC ECO LABEL "SVANNEN" - un standard creat de producătorii de hârtie și lemn din Scandinavia cu scopul de a evalua procesele de producție folosind aceleasi criterii pentru toti fabricantii. Scopul este certificarea produselor care afecteaza la minimum mediul pe intregul lant de producție - incepand cu obtinerea materiilor prime si pana la eliminarea deșeurilor rezultate in cursul fabricatiei.

** FSC® - Sigla FSC® reprezinta unul dintre cele mai cunoscute simboluri pentru calitate la nivel internațional. FSC® (Forest Stewardship Council​ - Consiliul de Administrare a Pădurilor) este o organizație caritabila non-guvernamentală internațională care are sediul în Bonn, Germania. Ea a fost înființată în 1993 ca urmare a Conferinței privind Mediul și Dezvoltarea de la Rio de Janeiro. Telul acestei organizatii este de a promova gestionarea padurilor intr-un mod ecologic, dar totodata benefic social și fezabil din punct de vedere economic.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7