Servetele 40x40 cm rosii "Ornaments"

 
 
 
COD: 11667
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
32.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Doriti sa oferiti oaspetilor dumneavoastra experiente placute inca din momentul asezarii la masa, iar rosul este o culoare potrivita pentru restaurantul dumneavoastra? Gama "Ornaments" de la Horeca Star contine si servetele premium rosii de dimensiuni mari! Acestea sunt fabricate din hartie groasa de inalta calitate care are pe ambele parti o textura foarte apropiata de cea a servetelor textile.

 

Puteti folosi aceste servetele rosii atat ca si element decorativ (sunt usor de pliat si se preteaza la realizarea unor modele diferite de impachetare) cat si ca element functional (au o putere de absorbtie foarte buna, sunt fine si placute la atingere).

 

Va recomandam sa folositi servetele de 40x40 cm rosii atat in activitatea de zi cu zi a restaurantului dumneavoastra cat si pentru nunti, botezuri, evenimente corporate etc.

In toate aceste situatii puteti accentua efectul spectaculos asupra clientului folosind produsele complementare de culoare rosie cum ar fi lumanarile, naproanele sau traversele.

 

Se livreaza in pachete cu cate 50 de bucati. Pretul afisat este pentru un pachet - 50 bucati.

 

Datorita modului de productie care afecteaza mediul la un nivel minim precum si a folosirii exclusiv a unor materii prime obtinute printr-un management responsabil al padurilor acest produs este certificat NORDIC ECOLABEL * si  FSC® **.

 

* NORDIC ECOLABEL - Un standard de evaluare a intregului proces de productie realizat de producătorii de hârtie și lemn din Scandinavia. Scopul acestei evaluari este de a certifica produsele care afecteaza mediul cat mai putin posibil.

** FSC® - Sigla FSC® este una dintre cele mai cunoscute la nivel internațional. FSC® (Consiliul de administrare a pădurilor) este o organizație non-guvernamentală internațională, caritabilă, cu sediul în Bonn, Germania. Aceasta a luat nastere în 1993 ca urmare a Conferinței privind mediul și dezvoltarea de la Rio de Janeiro cu scopul  de a promova gestionarea padurilor intr-un mod ecologic, benefic social și fezabil din punct de vedere economic.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7