Servetele 40x40 cm roz "Ornaments"

 
 
 
COD: 11415
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
13.97 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Aceste servetele roz fac parte din categoria premium, deoarece hartia din care sunt fabricate are o grosime consistenta si o textura foarte apropiata de cea a materialelor textile.

 

Culoarea acestui model de servetele este roz pal. Ele se pliaza cu usurinta in orice forma doriti, iar modelul obtinut isi pastreaza forma un timp indelungat.

 

Deoarece sunt foarte placute la atingere, au o putere mare de absorbtie a lichidelor si sunt inodore se pot folosi atat ca si element decorativ cat si pentru consum (port tacam sau in suport).

 

Se livreaza in pachete cu cate 20 de bucati. Pretul afisat este pentru un pachet care contine 20 bucati.

 

Avand in vedere dimensiunile mari de 40x40 cm precum si caracteristicile enumerate mai sus, va recomandam folosirea de servetele cu model roz "Ornaments" atunci cand este necesar ca pentru evenimentul pe care il gazduiti (nunta, botez, corporate) sa acordati o atentie maxima celor mai mici detalii, raspunzand cu succes pretentiilor clientilor exigenti.

 

In toate aceste situatii puteti accentua efectul spectaculos asupra clientului folosind produsele complementare de culoare roz cum ar fi lumanarile.


 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7