Servetele 40x40 cm turcoaz "Casali"

 
 
 
COD: 84887
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
32.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Sunteti in cautarea unor servetele pentru nunta turcoaz ? Sau organizati un eveniment cu aceasta culoare speciala in prim-plan? Incercati calitatea premium de la Horeca Star si veti simti din plin satisfactia lucrului bine facut!

 

Aceste servete premium turcoaz sunt fabricate din hartie speciala, care parcurge un proces tehnologic complex pentru ca la final textura si senzatia pe care o lasa utilizatorilor sa fie foarte apropiata de cea a materialelor textile. Spre deosebire de acestea garanteaza consumatorului o igiena absoluta, necesita o manopera mai putin pretentioasa pentru montare si au un pret unitar mult mai competitiv. Dimensiunile generoase de 40x40 cm, culoarea intensa, usurinta cu care se pliaza, timpul indelungat in care isi pastreaza forma, tinuta eleganta sunt alte caracteristici foarte importante ale acestor servetele de lux.

 

Toate aceste proprietati speciale va permit sa folositi aceste servetele atat ca si element decorativ cat si pentru consum - prin pliere ca si port tacam sau in suport.

 

Se livreaza in pachete cu cate 50 de bucati. Pretul afisat este pentru un pachet - 50 bucati.

 

Pe langa aceste servetele 40x40 turcoaz va oferim si alte produse din aceeasi gama de culoare, cum ar fi de exemplu lumanarile conice.

 

Nu in ultimul rand, va informam ca datorita modului de productie care afecteaza mediul inconjurator la un nivel minim precum si a folosirii exclusiv a unor materii prime obtinute printr-un management responsabil al padurilor acest produs este certificat NORDIC ECOLABEL * si  FSC® **.

 

* NORDIC ECOLABEL - un standard de evaluare a proceselor de fabricatie introdus de catre producătorii de hârtie și lemn din Scandinavia cu scopul de a certifica produsele care afecteaza mediul cat mai putin posibil, urmarindu-se intreg lantul de fabricatie - de la extracția materiilor prime pana la eliminarea deșeurilor.

** FSC® - Consiliul de administrare a pădurilor este o organizație non-guvernamentală internațională, caritabilă, cu sediul în Bonn, Germania. Aceasta a fost înființată inca din anul 1993 ca urmare a Conferinței privind mediul și dezvoltarea de la Rio de Janeiro cu scopul de a promova gestionarea padurilor intr-un mod ecologic, dar totodata benefic social și profitabil din punct de vedere economic.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7