COD: 54586
 
 
 
-12%
Horeca Star
 
 
 
 
 
 
Pret:
35.84 lei
31.63 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

In perioada de iarna este foarte potrivit sa folosim servetele argintii, cu modele bogate. Am folosit la realizarea acestor produse un material special care se numeste airlaid si are cateva proprietati foarte apreciate in industria ospitalitatii: se pliaza cu usurinta si isi pastreaza forma, are consistenta materialelor textile, este foarte absorbant si are o rezistenta deosebita la rupere (chiar si atunci cand este umed).

 

Au dimensiuni generoase de 40x40 cm, sunt impaturite 1/4 si se comercializeaza ambalate in pachete cu cate 50 de bucati.

 

Decoratiunile cu motive de sezon, materialul premium din care sunt confectionate si pretul foarte atractiv plaseaza servetelele argintii in topul alegerilor dumneavoastra, avand un raport calitate/pret exceptional. Va recomandam sa profitati de aceasta oferta speciala si sa oferiti clientilor dumneavoastra ocazia de a se bucura pe langa meniurile alese pe care le-ati pregatit si de folosirea unor accesorii de calitate superioara, pe care le pot intalni doar in localul dumneavoastra!

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7