Servetele 40x40 cm maro-aurii, airlaid

 
 
 
COD: 54562
 
 
 
-12%
Horeca Star
 
 
 
 
 
 
Pret:
35.84 lei
31.63 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Servetelele maro-aurii se caracterizeaza printr-o eleganta deosebita datorita proprietatilor materialului premium din care sunt realizate (airlaid) si datorita contrastului foarte frumos care apare intre culoarea de baza inchisa - maro si modelele discrete care acopera intreaga suprafata a servetelului - aurii.

 

Airlaid-ul este un material care se obtine din combinatia intre fibre de celuloza si polipropilena. Produsul final este matasos, are o tinuta ferma, se pliaza cu usurinta, absoarbe bine lichidele si are o consistenta foarte placuta.

 

Dimensiunile acestor servetele maro-aurii sunt de 40x40 cm, iar ambalarea se face in pachete cu 50 de bucati impaturite in patru. Pretul afisat este pentru un pachet cu 50 de bucati.

 

Atunci cand veti avea nevoie sa folositi ca si port-tacam sau pentru consum un servetel elegant, care atrage privirea clientilor, va recomandam sa alegeti servetelele premium maro-aurii de la Horeca Star! Cu siguranta clientii vor aprecia modul in care ii primiti in localul dumneavoastra!

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7